Spel

Kortlösningar

Se våra betallösningar för arkadspel

I takt med att världen blir allt mer kontantlös, väljer allt fler konsumenter att göra betalningar med kreditkort, QR-koder eller mobiltelefoner. När det kommer till obevakade pulsmaskiner bör detta inte vara ett undantag.

Barnkaruseller och spelautomater kan också dra nytta av den ökade vinsten av kontantlösa betalningar. Med Nayax kontantlösa betalningslösning installerad på din maskin behöver konsumenterna inte längre gräva efter lösa mynt i fickan eller plånboken för att betala för en åkning.

Ett Öppet System

VP SalesTech erbjuder möjligheten att nyttja vårt öppna betalsystem till olika typer/fabrikat av laddstolpar. VPOS Touch gör det möjligt för elektriska laddstationer att erbjuda flera öppna kontantlösa betalningsalternativ, inklusive mobila betalningar, kreditkort, QR-koder, Nayax’s patentskyddade Monyx Wallet app och andra sociala plånböcker.

Betallösningar

Fördelar med våra Kortläsare

Prisbelönt, högkvalitativ kortläsare

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige, har vi ett kvitto på at det fungerar. Kortläsaren är framtidssäkrad då den ständigt updateras att möta morgondagens betalbehov. Finns i diskret svart eller lätthittad gul utformning.

Molntjänsten – en helhetslösning

Med en Nayaxläsare kan du hantera och följa din försäljning på distans. Se när det är dags att fylla på, optimera varuutbud, justera priser och mycket mer i molntjänsten.

Distanshantering

Uppdateringar och eventuella justeringar sker på distans och vår support har möjlighet att gå in och justera/optimera på distans. Ställ in vilka aviseringar du vill få - på sms eller email - kring temperatur, lagersaldo mm.

Smidig maskinintegration

Nayaxläsaren kan styras med en rad olika protokoll vilket gör den lämplig att integrera med automater, pulsstyrning och diverse andra lösningar för obemannad försäljning.

Touch screen i färg

Touchscreenen möjliggör interaktion med kunden så som produktval, produktinformation och val av betalmetod. Läsaren kan vara flerspråkig och har även en röstinteraktion.

Bokföringsunderlag och kvittoservice

Den finansiella hanteringen är automatiserad med utbetalningar och bokföringsunderlag per automatik varje månad. Vi tillhandahåller också elektroniska kvitton till slutkund.

Kortläsare

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige.

Rulla till toppen