Golfanläggningar

Se våra betallösningar för golfanläggningar

På VP SalesTech är vi stolta över att erbjuda innovativa betallösningar för golfanläggningar. Vår partner Nayax har utvecklat en avancerad kortläsare som gör det enkelt och smidigt för golfspelare att köpa golfbollar.

Med Nayax kortläsare kan användarna enkelt betala med sina betalkort eller mobila plånböcker, vilket ger en bekväm och kontantfri upplevelse på golfbanan. Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet och enkelhet till våra kunder inom golfbranschen och är glada över att kunna erbjuda denna moderna betallösning för golfanläggningar.

Fördelar med vårt betalsystem

Prisbelönt, högkvalitativ kortläsare

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige, har vi ett kvitto på at det fungerar. Kortläsaren är framtidssäkrad då den ständigt updateras att möta morgondagens betalbehov. Finns i diskret svart eller lätthittad gul utformning.

Molntjänsten – en helhetslösning

Med en Nayaxläsare kan du hantera och följa din försäljning på distans. Se när det är dags att fylla på, optimera varuutbud, justera priser och mycket mer i molntjänsten.

Distanshantering

Uppdateringar och eventuella justeringar sker på distans och vår support har möjlighet att gå in och justera/optimera på distans. Ställ in vilka aviseringar du vill få - på sms eller email - kring temperatur, lagersaldo mm.

Smidig maskinintegration

Nayaxläsaren kan styras med en rad olika protokoll vilket gör den lämplig att integrera med automater, pulsstyrning och diverse andra lösningar för obemannad försäljning.

Touch screen i färg

Touchscreenen möjliggör interaktion med kunden så som produktval, produktinformation och val av betalmetod. Läsaren kan vara flerspråkig och har även en röstinteraktion.

Bokföringsunderlag och kvittoservice

Den finansiella hanteringen är automatiserad med utbetalningar och bokföringsunderlag per automatik varje månad. Vi tillhandahåller också elektroniska kvitton till slutkund.

Kortläsare för bollautomat​

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige.

Rulla till toppen