Självscanning

Se våra betallösningar för självscanning

Förtroendebaserad försäljning

Med Nova Market scannar kunden själv sina varor och betalar sedan genom en säker ickebemannad kortläsare. 

Passar perfekt i lokaler där det finns viss uppsikt och annars går det att komplettera med kameraövervakning för höjd säkerhet. 

Ha koll på din butik

Visst går det att sälja med Swishbetalning. Men med självscanningstekniken får du inte bara ett proffsigt utförande på din microbutik. Du får även hela överblicken av försäljningen, lagerstatus, underlag för bokföringen och ett pling i mobilen när en vara är slut. 

Kortläsare för självscanning

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige.

Fördelar med våra smartkylar

Prisbelönt, högkvalitativ kortläsare

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige, har vi ett kvitto på at det fungerar. Kortläsaren är framtidssäkrad då den ständigt updateras att möta morgondagens betalbehov. Finns i diskret svart eller lätthittad gul utformning.

Molntjänsten – en helhetslösning

Med en Nayaxläsare kan du hantera och följa din försäljning på distans. Se när det är dags att fylla på, optimera varuutbud, justera priser och mycket mer i molntjänsten.

Distanshantering

Uppdateringar och eventuella justeringar sker på distans och vår support har möjlighet att gå in och justera/optimera på distans. Ställ in vilka aviseringar du vill få - på sms eller email - kring temperatur, lagersaldo mm.

Smidig maskinintegration

Nayaxläsaren kan styras med en rad olika protokoll vilket gör den lämplig att integrera med automater, pulsstyrning och diverse andra lösningar för obemannad försäljning.

Touch screen i färg

Touchscreenen möjliggör interaktion med kunden så som produktval, produktinformation och val av betalmetod. Läsaren kan vara flerspråkig och har även en röstinteraktion.

Bokföringsunderlag och kvittoservice

Den finansiella hanteringen är automatiserad med utbetalningar och bokföringsunderlag per automatik varje månad. Vi tillhandahåller också elektroniska kvitton till slutkund.

Rulla till toppen