Microbutiker

En komplett lösning för obemannad försäljning
Din Microbutik

Höj besöksupplevelsen genom en obemannad Microbutik

Använd våra lösningar för obemannad försäljning för att skapa ett café i föreningshuset, kiosk i väntrummet eller varför inte en mataffär i ditt kvarter. Med flexibla lösningar går det att sälja allt från egenproducerad mat till hantverk. Vi hjälper dig att hitta rätt teknik för att tillgängliggöra dina produkter i en egen Microbutik med obemannad försäljning.

Smartkyl

Varuautomat

Självscanning

Container
butik

Vi tror på
tillgänglighet!

Måste sjukhuspersonal skippa lunchen för att restaurangen är för långt bort, eller nöja sig med den typ av mellanmål som ryms i en spiralautomat? Skapa en Microbutik som inte kompromissar!

Bygg ett Microcafé och skapa möten mellan människor

Du skapar enkelt ditt egna Microcafé genom att ställa ut ett bord tillsammans med en kaffemaskin bredvid din Microbutik med tilltugg. Svårare än så är det inte att höja besöksupplevelsen och skapa en trivselstund. 

Containerbutik

Vi har länge hört om butiksdöden, men ny teknik gör det möjligt att bryta trenden. Runtom Sverige ser vi vilka positiva effekter obemannade matbutiker kan ge allt från småbarnsfamiljer i tidspress, uttråkade ungdomar och äldre som föredrar att handla nära. 

Vi tror på att öka tillgänglighet genom obemannad försäljning. Smidighet, stilren utformning och enkelhet i hanteringen är nyckelkomponenter som ingår i våra ”skakrav” när vi tar in nya lösningar för containerbutiker. 

Kontakta oss för att hitta rätt koncept för just din obemannade Microbutik!

Vi hjälper våra kunder att skapa allt från containerbutiker till Microcaféer på kontoret med behovsanpassade lösningar från en bred palett av tekniska lösningar.

Rulla till toppen