fotobås

Kortläsare

Se våra kortläsare för fotobås

Utbudet och tillgängligheten av laddningsstationer för elfordon kämpar för att hinna i kapp den ökande efterfrågan som nu finns. Flera tillverkare väljer idag att låsa sina EV laddare och sina laddstationer genom olika abonnemang och stängda interna betalsystem.

VP SalesTech erbjuder ett säkert system där betalningar enkelt sker via bankkort, mobilapp, QR-kod eller förbetalda kundkort. Dessutom med en möjlighet att ge invånare information och erbjudanden (reklam) via touchskärmen på EV-laddaren.

Ett Öppet System

VP SalesTech erbjuder möjligheten att nyttja vårt öppna betalsystem till olika typer/fabrikat av laddstolpar. VPOS Touch gör det möjligt för elektriska laddstationer att erbjuda flera öppna kontantlösa betalningsalternativ, inklusive mobila betalningar, kreditkort, QR-koder, Nayax’s patentskyddade Monyx Wallet app och andra sociala plånböcker.

Betallösningar

Fördelar med våra Kortläsare

Prisbelönt, högkvalitativ kortläsare

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige, har vi ett kvitto på at det fungerar. Kortläsaren är framtidssäkrad då den ständigt updateras att möta morgondagens betalbehov. Finns i diskret svart eller lätthittad gul utformning.

Molntjänsten – en helhetslösning

Med en Nayaxläsare kan du hantera och följa din försäljning på distans. Se när det är dags att fylla på, optimera varuutbud, justera priser och mycket mer i molntjänsten.

Distanshantering

Uppdateringar och eventuella justeringar sker på distans och vår support har möjlighet att gå in och justera/optimera på distans. Ställ in vilka aviseringar du vill få - på sms eller email - kring temperatur, lagersaldo mm.

Smidig maskinintegration

Nayaxläsaren kan styras med en rad olika protokoll vilket gör den lämplig att integrera med automater, pulsstyrning och diverse andra lösningar för obemannad försäljning.

Touch screen i färg

Touchscreenen möjliggör interaktion med kunden så som produktval, produktinformation och val av betalmetod. Läsaren kan vara flerspråkig och har även en röstinteraktion.

Bokföringsunderlag och kvittoservice

Den finansiella hanteringen är automatiserad med utbetalningar och bokföringsunderlag per automatik varje månad. Vi tillhandahåller också elektroniska kvitton till slutkund.

Kortläsare

Beprövad och tålig hårdvara, byggd för inne och utemiljö. Med över 800 000 integrationer världen över, varav 7000+ i Sverige.

Rulla till toppen