Gårdsbutik

Microbutik > Obemannad Gårdsbutik

Obemannade gårdsbutik i form av MicroButik

Ladda vår smartkyl med dryck, snax, packeterade godsaker om ni vill sköta driften själv eller gör som många kontor och satsa på färsklagade matlådor för att bygga en microrestaurang! Med den nya smartfrysen går det även att erbjuda frysmat. 

Kunden blippar sitt kort på skåpets kortläsare, öppnar och förser sig med produkter. När dörren stängs skannar det intelligenta skåpet av vad som tagits, visar det på displayen, och debiterar kunden automatiskt. Enklare fikapaus blir det inte!

Förtroendebaserad försäljning

Med Nova Market scannar kunden själv sina varor och betalar sedan genom en säker icke bemannad kortläsare. 

Passar perfekt i lokaler där det finns viss uppsikt och annars går det att komplettera med kameraövervakning för höjd säkerhet. 

Ha koll på din butik

Visst går det att sälja med Swishbetalning. Men med självscanningstekniken får du inte bara ett proffsigt utförande på din microbutik. Du får även hela överblicken av försäljningen, lagerstatus, underlag för bokföringen och ett pling i mobilen när en vara är slut. 

För din gårdsbutik

Kunden blippar sitt kort, öppnar dörren och tar vad den behöver. Våran kortläsare kan hantera alla typer av betalning inklusive bankkort, digitala plånböcker, SWISH eller RFID-kort/taggar.

Rulla till toppen