Vi har gjort det enkelt

Utbudet och tillgängligheten av laddningsstationer för elfordon kämpar för att hinna ikapp den ökande efterfrågan som nu finns.
Flera tillverkare väljer idag att låsa sina EV laddare och sina laddstationer genom olika abonnemang och stängda interna betalsystem.
VP SalesTech erbjuder ett säkert system där betalningar enkelt sker via bankkort, mobilapp, QR-kod eller förbetalda kundkort.
Dessutom med en möjlighet att ge invånare information och erbjudanden (reklam) via touchskärmen på EV-laddaren.

Ett öppet system

VP SalesTech erbjuder möjligheten att nyttja vårt öppna betalsystem till olika typer/fabrikat av laddstolpar.
VPOS Touch gör det möjligt för elektriska laddstationer att erbjuda flera öppna kontantlösa betalningsalternativ, inklusive mobila betalningar, kreditkort, QR-koder, Nayax’s patentskyddade Monyx Wallet app och andra sociala plånböcker

Förbetalda kort

Utöver vår öppna betalningsmetod, möjliggör VPOS Touch också användningen av förbetalda kort, till exempel ID-kort för anställda, studenter eller boende. Detta gör EV Meter ännu mer attraktiv för företag, universitet och bostadsområden.

Fjärrhantering

Bekvämligheten är inte den enda fördelen med att lägga till Nayax’s VPOS Touch-kontantlösningsfunktionalitet till din EV Meter-laddningsstation för elfordon. VPOS Touch ger anläggningshanterare full tillgång till fjärrövervakning och hantering av kontantlösa EV-laddningstransaktioner via ett enkelt hanteringssystem.

Marknadsföringsverktyg

Med möjligheten att använda vår 8-tums digitalskärm eller VPOS Touch som ert skyltfönster, får operatörerna också ett oöverträffat marknadsföringsverktyg
för att stärka sitt varumärke samtidigt som man främjar konsumenternas engagemang.

Det är ju ingen hemlighet att användare av elbilar är tekniskt kunniga och intresserade. När de köper någon produkt eller tjänst föredrar de såklart att använda ett modernt betalningssätt. Med det sagt, är det en självklarhet att alla elfordonsladdningsstationer ska utrustad med ett modernt betalningssätt som kunden redan har i sin plånbok eller mobil. Vårt system ger självklart även full insyn för företaget som placerat ut EV laddaren vad gäller laddning och betalningar.

Betalningar via förbetalda ID-kort

Betalnings- och kreditkort

Mobila plånböcker

Omvärdera kapaciteter

E-kvitton

Snabba återbetalningar

Flera prisalternativ

Datum- och tidsspecifik försäljning

Underhållsuppdateringar

Om Oss

EV Meter känner igen de utmaningar som EV-drivrutinerna står inför när de konfronteras med stängda laddnings- och slutbetalningssystem.

Läs mer

Kom i kontakt med oss

VP SalesTech AB
Flygfältsvägen 16 A Torslanda, Göteborg
Sprängarvägen 14 Saltsjö-Boo, Stockholm

 +46 (0)8 747 52 50

 anders@vpsalestech.se